Chojnow.pl
Zapoznaj się z naszą Polityką prywatności
facebook twitter YT IG
Logowanie Rejestracja
REKLAMUJ SIĘ NA CHOJNOW.PL SPRAWDŹ NASZĄ OFERTĘ BANERÓW I ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH

Як швидко відновити загублений документ

Привіт всім. Зіткнувся з дуже неприємною проблемою. Десь повністю загубив своє свідоцтво про народження під час квартирного переїзду, мабуть, випадково викинув разом зі старими коробками. Зараз цей документ терміново знадобився нотаріусу для оформлення спадщини, без нього я просто не можу офіційно довести свої родинні зв'язки з батьками. Підкажіть, яка зараз процедура відновлення для дорослої людини в Києві? Куди йти, які заяви писати і де брати реквізити для оплати мита? Чи можна якось зробити це в прискореному режимі, бо нотаріус дав дуже мало часу, а державні установи зазвичай нікуди не поспішають?
zgłoś komentarz
Щиро дякую вам за таку корисну та детальну пораду. Ви мене буквально врятували від паніки, бо я вже малював собі страшні картини з чергами. Обов'язково звернуся до цієї компанії прямо сьогодні.
zgłoś komentarz

Dodaj odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby dodać komentarz.
Благодаря vavada рабочее зеркало, вы можете обойти ограничения и продолжить играть в любимые слоты. Зеркало на сегодня сохраняет все возможности основного сайта, включая регистрацию и участие в акциях.