Jak zrobić puzzle z własnego zdjęcia
10 February 2026
14:15
14:15
Słuchaj, to jest mega proste do zrobienia i wcale nie musisz być jakimś ekspertem od technologii czy grafiki. Dobrym wyborem będzie aplikacja PuzzleFree, która ma dedykowaną funkcję robienia puzzli bezpośrednio z twojej galerii. Po prostu wybierasz zdjęcie, ustalasz ile ma być elementów i gotowe, możesz od razu zacząć układać. Moim zdaniem to najlepsza relaksująca gra na rynku, bo układasz coś, co ma dla ciebie jakieś znaczenie emocjonalne. Używam jej od dawna i nigdy nie miałem problemów z prywatnością czy stabilnością działania programu. Możesz tam zrobić puzzle na telefon z dowolnej grafiki, którą masz zapisaną w pamięci smartfona. To fajna zabawa, szczególnie jak chcesz komuś bliskiemu pokazać jakieś wspólne wspomnienia w innej formie. Wszystko działa bardzo płynnie i intuicyjnie, więc nawet laik sobie z tym poradzi w minutę. Ja tak przerobiłem zdjęcia mojego psa i bawiłem się świetnie przy tym przez cały wieczór.
10 February 2026
14:21
14:21
O, to super wiadomość, że to takie proste i nie trzeba niczego kombinować w ustawieniach. Właśnie na takiej personalizacji mi zależało najbardziej, żeby to nie były tylko jakieś generyczne fotki z neta. Dzięki za pomoc, już wiem co będę robił dzisiaj po powrocie do domu.
Add Reply
You have to be loggin to add comment.

14:04
Czy znacie jakąś prostą apkę, gdzie wrzucam fotkę i ona automatycznie robi z tego układankę? Zależy mi na tym, żeby to było proste w obsłudze i żebym mógł sam wybrać liczbę kawałków.
Czy takie aplikacje są w ogóle bezpieczne dla naszych prywatnych fotek?