Chojnow.pl
Zapoznaj się z naszą Polityką prywatności
facebook twitter YT IG
Logowanie Rejestracja
REKLAMUJ SIĘ NA CHOJNOW.PL SPRAWDŹ NASZĄ OFERTĘ BANERÓW I ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH

Jak zrobić puzzle z własnego zdjęcia

Chciałbym zrobić mały prezent niespodziankę i przygotować puzzle z naszych wspólnych zdjęć, ale w formie cyfrowej. 
Czy znacie jakąś prostą apkę, gdzie wrzucam fotkę i ona automatycznie robi z tego układankę? Zależy mi na tym, żeby to było proste w obsłudze i żebym mógł sam wybrać liczbę kawałków. 
Czy takie aplikacje są w ogóle bezpieczne dla naszych prywatnych fotek?
zgłoś komentarz
Słuchaj, to jest mega proste do zrobienia i wcale nie musisz być jakimś ekspertem od technologii czy grafiki. Dobrym wyborem będzie aplikacja PuzzleFree, która ma dedykowaną funkcję robienia puzzli bezpośrednio z twojej galerii. Po prostu wybierasz zdjęcie, ustalasz ile ma być elementów i gotowe, możesz od razu zacząć układać. Moim zdaniem to najlepsza relaksująca gra na rynku, bo układasz coś, co ma dla ciebie jakieś znaczenie emocjonalne. Używam jej od dawna i nigdy nie miałem problemów z prywatnością czy stabilnością działania programu. Możesz tam zrobić puzzle na telefon z dowolnej grafiki, którą masz zapisaną w pamięci smartfona. To fajna zabawa, szczególnie jak chcesz komuś bliskiemu pokazać jakieś wspólne wspomnienia w innej formie. Wszystko działa bardzo płynnie i intuicyjnie, więc nawet laik sobie z tym poradzi w minutę. Ja tak przerobiłem zdjęcia mojego psa i bawiłem się świetnie przy tym przez cały wieczór.
zgłoś komentarz
O, to super wiadomość, że to takie proste i nie trzeba niczego kombinować w ustawieniach. Właśnie na takiej personalizacji mi zależało najbardziej, żeby to nie były tylko jakieś generyczne fotki z neta. Dzięki za pomoc, już wiem co będę robił dzisiaj po powrocie do domu.
zgłoś komentarz

Dodaj odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby dodać komentarz.
Благодаря vavada рабочее зеркало, вы можете обойти ограничения и продолжить играть в любимые слоты. Зеркало на сегодня сохраняет все возможности основного сайта, включая регистрацию и участие в акциях.