Mnóstwo ciężkiej pracy, trochę szczęścia i oto jest: pierwsze duże kontrakty, które przyniosą mi dochody na nieporównywalnie wyższym poziomie, niż wszystko inne do tej pory 8-) Zastanawiam się tylko, czy jestem gotowy na taki nagły przypływ gotówki. Będę chyba musiał się mocno pilnować, żeby nie wydać od razu wszystkiego na rozmaite przyjemności, których przez lata sobie odmawiałem. Chyba najrozsądniej będzie w coś zainwestować... no i rodzinie/znajomym, którzy nagle sobie o mnie przypomną, nie dawać ani grosza :idea: A może Wy postąpilibyście zupełnie inaczej :arrow: :?: Chyba mam już pomysł, jak spożytkować nagły przypływ większej gotówki. Znalazłem nowe mieszkania w Łodzi od www.villaromanow.pl/mieszkania-lodz/ , które w mojej ocenie będą świetną inwestycją na przyszłość. Chętnych na wynajem w takiej dużej aglomeracji nigdy nie zabraknie, a przecież miasto mocno się rozwija - jeśli dobrze kojarzę, to Łódź przeprowadza najwięcej prac rewitalizacyjnych i modernizacyjnych. Za jakiś czas po przemysłowej zapaści nie będzie śladu... a wtedy pewnie ceny nieruchomości pójdą ostro w górę 8-)
zgłoś komentarz
Dodaj odpowiedź
Musisz być zalogowany, aby dodać komentarz.
Благодаря vavada рабочее зеркало, вы можете обойти ограничения и продолжить играть в любимые слоты. Зеркало на сегодня сохраняет все возможности основного сайта, включая регистрацию и участие в акциях.
12:35
Zastanawiam się tylko, czy jestem gotowy na taki nagły przypływ gotówki. Będę chyba musiał się mocno pilnować, żeby nie wydać od razu wszystkiego na rozmaite przyjemności, których przez lata sobie odmawiałem.
Chyba najrozsądniej będzie w coś zainwestować... no i rodzinie/znajomym, którzy nagle sobie o mnie przypomną, nie dawać ani grosza :idea: A może Wy postąpilibyście zupełnie inaczej :arrow: :?: Chyba mam już pomysł, jak spożytkować nagły przypływ większej gotówki. Znalazłem nowe mieszkania w Łodzi od www.villaromanow.pl/mieszkania-lodz/ , które w mojej ocenie będą świetną inwestycją na przyszłość. Chętnych na wynajem w takiej dużej aglomeracji nigdy nie zabraknie, a przecież miasto mocno się rozwija - jeśli dobrze kojarzę, to Łódź przeprowadza najwięcej prac rewitalizacyjnych i modernizacyjnych. Za jakiś czas po przemysłowej zapaści nie będzie śladu... a wtedy pewnie ceny nieruchomości pójdą ostro w górę 8-)