Chojnow.pl
Zapoznaj się z naszą Polityką prywatności
facebook twitter YT IG
Logowanie Rejestracja
REKLAMUJ SIĘ NA CHOJNOW.PL SPRAWDŹ NASZĄ OFERTĘ BANERÓW I ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH

Internet Chojnów

Witam, nosze się z zamiarem zakupu internetu, jaki polecacie ?
zgłoś komentarz
Napisz może od kogo nasz neta, ja też teraz szukam, ostatnio widziałem reklamę jakiejś firmy airmax, maja ciekawą stronę a zwłaszcza tą na której proponują duże prędkości.Czy współpracuje już z nimi ktoś, bo jak tak na 99% chyba niedługo wezmę od nich łącze na test. 
zgłoś komentarz
Widzę że dostałem taką odpowiedź jak kolega wyżej smile, spróbuje przetestować łącze z airmaxa, szukałam trochę w necie i znalazłem fajny filmik, oferują 200 Mbps a mi wystarczy 20 Mega tak więc nie powinno być problemuhttp://www.youtube.com/watch?v=9gtI_6gFQOA

zgłoś komentarz
Polecam również te firme, mam od nich net 24Mbit i zawsze jest 24Mbit na speedtestach, nie ma żadnych problemów, ping do onetu 11ms stabilny. Zajrzyjcie na www.airmax.pl Pozdrawiam! happy
zgłoś komentarz
Airmax jest godny polecenia, korzystam w domu na umowie, 48 Mbps, świetnie to działa, stabilnie, szybko, gierki chodzą wspaniale, ściąganie obojętnie jakich plików, to bajka.
zgłoś komentarz
Mama 24Mbps  od tygodnia i działa tak jak się tego spodziewałem zdecydowanie Polecam. Przynajmniej warto przetestować.
zgłoś komentarz
48Mbps w Chojnowie smiga idealnie? Zasieg jakis itp w normie?
zgłoś komentarz
Mieszkam co prawda w Gołaczowie ale zasięg mam bardzo dobry i net mi śmiga bardzo dobrze.Polecam
zgłoś komentarz
Omijajcie szerokim łukiem airmax. W necie można wiele złego znaleźć na ich temat.
"...na umowie będzie że gwarantują "prędkość max. do...." , z tym że u n ich jest ukryty limit transferu, po kilku dniach nowego m-ca prędkość spada do 1/10 tego co w umowie i można im nagwizdać, jeżeli jest jakakolwiek prędkość to oni wywiązują się z umowy. Ceny jakie są w reklamach są cenami netto i to w okresie promocyjnym , po promocji żadna rewelacja. Po godz. 17 zero kontaktu a w przypadku awarii w piątek po 17 zostaniesz bez neta aż do poniedziałku, żadnego pogotowia technicznego.
Większość pozytywnych opinii wystawiają sobie sami."
zgłoś komentarz
komentarz wyżej dodała chyba załamana pseudo-konkunrecja. W necie można znalezć akurat same pozytywn opinie z wielu miast. 
Ja nie zauważyłem żadnego limitu transferu, u każdego operatora umowa jest konstruowana w oparciu o predkosc maksymalną, bo internet to nie są dwa punkty A i B między którymi informacja może przepływać z określoną prędkością - to sa podstawowe informacje.
Cena pewnie najlepiej jakby dawali zadarmo, ale takie przepustowości, przy takich cenach i jeszcze promocja jest, no to nie wiem gdzie znajdziesz lepiej kolego.
Zamiast dyskredytować konkurencje weź sie do roboty i zrób taki internet w takiej cenie jak AirMAX! 
zgłoś komentarz

Dodaj odpowiedź

Musisz być zalogowany, aby dodać komentarz.
Благодаря vavada рабочее зеркало, вы можете обойти ограничения и продолжить играть в любимые слоты. Зеркало на сегодня сохраняет все возможности основного сайта, включая регистрацию и участие в акциях.