Chojnow.pl
Nasza strona korzysta z plików Cookie. Czytaj więcej.
facebook twitter YT IG
Logowanie Rejestracja
  • Polish
  • English
My Center

Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym)

Data utworzenia: 21 październik 2019, 01:12 Kategoria: Usługi - wykonam, oferuję

Piec do pizzy może być zamontowany w salonie lub w pomieszczeniu kuchennym. Jest bardzo dobrze zaizolowany, więc może stać bezpośrednio na blacie kuchennym lub być wbudowany w ciąg mebli. Może być użytkowany na tarasie i w ogrodzie. W najmniejszym można upiec jednorazowo jedną pizzę, w największym 5 sztuk, a w wersji profesjonalnej nawet 8 sztuk naraz. Już po 15-20 minutach od rozpalenia można go użytkować. Jedną pizzę piecze 1,5 minuty. Od murowanego pieca chlebowego spala aż o 2/3 mniej opału, uzyskuje dużo wyższą temperaturę, a obsługa jego jest bardzo prosta. Idealny do pizzy i do pieczenia chleba, do przygotowywania całych obiadów, kolacji, przystawek i słodyczy. Rewelacyjnie gotuje i piecze. Żaden inny piec nie jest w stanie przygotować tak aromatycznych, kruchych, delikatnych i soczystych mięs, czy pysznego wyrośniętego pieczywa, delikatnego w środku, a jednocześnie o przypieczonej smakowitej skórce. Cała tajemnica doskonałości potraw z pieca do pizzy tkwi w potrójnym oddziaływaniu wytworzonej w nim energii na te potrawy w postaci promieniowania, przenikania i konwekcji. To potrójne oddziaływanie występuje tylko w piecu do pizzy. Opalanie drewnem nadaje potrawom niepowtarzalny smak i aromat. Dzięki przystawkom, można w nim nawet grillować. Nie ma praktycznie potrawy, której nie udałoby się w nim przyrządzić. Jeżeli już go mamy w domu, to wtedy każda impreza typu: imieniny, urodziny, domówka, przyjęcie, uroczysty obiad lub kolacja, czy nawet cocktail party, stanie się automatycznie wyśmienitą ucztą. Smakołyki wydobywane z pieca do pizzy zachwycą bez wyjątku każdego uczestnika biesiady i na zawsze zakodują mu się w pamięci. Za potrawami z pieca do pizzy przepadają wszystkie dzieci. Do każdego pieca można zakupić w opcji akcesoria do jego obsługi.

Coraz popularniejsze we Włoszech i na świecie są gazowe piece do pizzy, coraz częściej wykorzystywane w pizzeriach i przez prywatnych użytkowników. Są wygodniejsze i czystsze w użytkowaniu, nie wytwarzają dymu, tylko rozsiewają wokół siebie aromat gotowanych i pieczonych potraw. W ciasnej zabudowie są mniej uciążliwe dla przewrażliwionych sąsiadów, utyskujących na rozchodzący się po okolicy dym. Można je szybko uruchomić i wyłączyć, wygodnie regulować mocą. Są kompaktowe i lekkie.Więcej pod tel: 68 3273341, 606756498 i na www.salonsobkowiak.pl

Tel.: 683273341
Data wygaśnięcia: 21 listopad 2019, 02:50

Kontakt



Prosze przepisać litery z powyższego obrazka.